Assessoria jurídica. Advocats

Tel. 972 426 004

reunió rm assessors
picto-judicial-rm

“Defensem els interessos
del nostre client com si fossin
els nostres”

Els advocats d’RM Assessors defensen els interessos dels nostres clients, siguin empreses o particulars, en tots els àmbits del dret i en totes les instàncies, de forma coordinada amb les altres àrees del despatx.

Matèries de les què ens ocupem

  • MATÈRIA LABORAL: defensa dels interessos d´empresaris i treballadors. Tramitació d’incapacitats permanents, acomiadaments, reclamacions de salaris, E.R.O, consultoria en temes de convenis aplicables i reestructuracions de la plantilla.
  • MATÈRIA CIVIL: assessorament i redacció de tot tipus de contractes immobiliaris, divorcis, herències, reclamacions de deutes, incapacitacions civils i nomenaments de tutors, assessorament en testaments i planificació de successions, reclamacions de indemnitzacions de danys i perjudicis.
  • ACCIDENTS DE TRÀNSIT: reclamacions i defensa.
  • DRET BANCARI: reclamacions bancàries, clàusula sol, accions, preferents, despeses hipotecaries.
  • MATÈRIA ADMINISTRATIVA: tramitació de recursos contra sancions, denegacions de llicències, tant en matèria laboral, com administrativa com de tipus urbanístic.
  • MATÈRIA MERCANTIL: assessoraments en la constitució de societats, dissolucions, redacció d’estatuts socials amb clàusules especials, compra-venda de participacions o accions, convocatòria de juntes i assistència  a les mateixes en cas de conflictes socials, accions de responsabilitat contra administradors, assessorament en deutes d’empreses en concurs de creditors.
  • MATÈRIA PENAL: defensa i reclamació en delictes de tipus econòmic, alcoholèmies, contra la seguretat dels treballadors.
  • COMPLIANCE PENAL
  • FISCALITAT INTERNACIONAL: assessorament amb treballadors desplaçats i expatriats, i a les empreses en cas de treballs a l’estranger. Herències amb patrimoni a l’estranger o membres de la parella de diferents nacionalitats.
superior-juridica-2

Equip

marta-romaguera

Marta Romaguera

CAP DEPARTAMENT JURÍDIC CONSELLERA DELEGADA I SÒCIA D'RM

Advocada, administradora de finques, agent de la propietat immobiliària, gestora administrativa i administradora concursal

cristina-romaguera

Cristina Romaguera

ADJUNTA AL CAP I SÒCIA D'RM

Advocada, Màster Esade en Assessoria i Gestió Tributària i Màster en Dret de l´Empresa

marius mora

Sergio Berrio

Llicenciat en dret
Sandra-Dobre

Sandra Dobre

Llicenciada en Dret

amparo-verdaguer

Amparo Verdaguer

SECRETÀRIA DPT. JURÍDIC

Estigueu al dia de les novetats més destacades