La nostra història

Tel. 972 426 004

La història d'
RM Assessors

La nostra història forma part de la identitat RM Assessors. Tenim molt clar qui som i què hem fet bé per arribar tant lluny. Sabem que el passat ajuda a entendre el present i millorar el futur. Som advocats, assessors fiscals i laborals, gestors administratius, corredors d'assegurances, administradors de finques i gestors de patrimoni.

1959

Fundació

RM Assessors es va fundar el dia 2 de Gener de 1959 sota la denominació “Agència Ribas i Motje” que correspon als cognoms dels dos socis fundadors, el Sr. Joaquim Ribas i Pujol, Agent d’assegurances i el Sr. Josep Motjé i Sala, Gestor Administratiu, amb l’objectiu d’exercir conjuntament aquestes dues activitats en el pis del carrer Argenteria núm. 14-2n de Girona. Al cap de dos anys l’activitat es va traslladar al local de la planta baixa del mateix edifici, c/ Argenteria, 14, amb façana també a la pl. Cort Real, 15.

1959 - 1970

Trasllat al
carrer Eiximenis

El dia 1 de març de 1963 es va incorporar al despatx el Sr. Albert Romaguera Canals, posterior soci titular d’aquest i que en l’actualitat presideix el consell d’administració d’RM ASSESSORS. En aquells dies el despatx estava integrat per un total de 8 professionals. L’activitat de l’empresa va anar creixent amb clients de totes les comarques gironines. Arribat el dia 16 de maig de 1970 la necessitat imperiosa d’ampliació d’espai va obligar a traslladar les instal·lacions a les plantes entresòl del carrer Eiximenis, 12 i 14 de Girona. Durant aquest període les activitats es van diversificar donant servei en les àrees de gestió administrativa, agència d’Assegurances i Agència de la Propietat Immobiliària i la plantilla de l’empresa estava integrada per un total de 14 professionals.

1971 - 1991

Ampliació d'activitats i dependències

Durant la dècada dels anys 70 i 80 es van consolidar les activitats del grup empresarial i varen ampliar a la promoció immobiliària, en aquesta nova faceta empresarial es van promocionar un important nombre d’edificacions a Girona i a Platja d’Aro. També es van ampliar les instal·lacions passant a ocupar els entresòls del carrer Eiximenis, 12, 14 i 16 de Girona. En aquells moments la plantilla de professionals s’integrava per 19 persones en total.

1992 - 1995

Creació de la marca RM Assessors

Al gener de 1992 es van ampliar les activitats amb l’assessoria jurídica dirigida pel Sr. Albert Romaguera en la seva condició d’Advocat i Graduat Social. El dia 30 de desembre del 1995 els fundadors Joaquim Ribas i Pujol i Josep Motjé i Sala, al costat del Sr Albert Romaguera Canals, van començar a treballar, sota una mateixa marca, la d’RM Assessors, les activitats de gestoria administrativa, assessoria jurídica, fiscal, laboral, les de corredoria d’assegurances, l’administració de finques i l’Agència Immobiliària.

2005 - 2014

Noves instal·lacions

El 13 de maig del 2005 es van inaugurar les actuals dependències situades a Gran Via Jaume I, 14, baixos de Girona, unes modernes oficines de més de 600 m² on s’ofereixen serveis professionals a més de 4.000 clients de les comarques gironines, entre els quals trobem ajuntaments, col·legis professionals i associacions empresarials.
L’any 2009 RM Assessors va rebre les distincions de la Cambra de Comerç de Girona i el Timó de Plata de l’Associació d’Hostaleria de la Costa Brava Centre amb motiu del seu cinquantenari des dels seus inicis d’activitat. En aquells dies l’empresa tenia en plantilla a més de 30 professionals. Des dels seus inicis RM Assessors va anar creant una xarxa de col·laboració amb despatxos professionals de moltes poblacions gironines com Olot, La Cellera de Ter, Bescanó, Palamós, Blanes o Llagostera.

2015 - 2019

Expansió territorial

L’any 2018, RM Assessors va ampliar la xarxa amb delegacions pròpies en les poblacions de Figueres i Breda. La delegació de Breda es va inaugurar el juliol del 2018, se situa al carrer Rovira número 1 de Breda i va donar continuïtat al despatx de la Sra. Fina Solanes, Graduada Social. La delegació de Figueres es va inaugurar al desembre del 2018 i està situada a l’av. Salvador Dalí, 146 de Figueres i va ser fruit de l’agrupació de RM Assessors amb la Gestoria Sanllehí, fundada el 1916.

2020 - 2023

Actualitat

Actualment, les activitats de RM Assessors se centren en l’assessorament a persones i empreses en diferents àrees per un equip de més de 35 professionals. El nostre equip actua de manera coordinada per a donar un servei integral a tots els clients de les comarques gironines. RM Assessors té un sistema de gestió de qualitat molt ben implementat i està acreditat sota el sistema ISO 9001:2015. L’administració i direcció de RM Assessors és gestionada per un Consell d’Administració integrat per la Sra. Marta Romaguera i la Sra. Maria Romaguera, com a conselleres delegades, la Sra. Cristina Romaguera, com a vocal, i presidit pel Sr. Albert Romaguera Canals.

Voleu saber més?

Estem compromesos amb la societat i la sostenibilitat, per això una de les accions que portem a terme és gestionar els impactes socials i ambientals que genera la nostra activitat.

També patrocinem la cultura, l’educació i la sanitat.

Els nostres serveis

Assessoria jurídica. Advocats

Els advocats d’RM Assessors defensen els interessos dels nostres clients en tots els àmbits del dret i en totes les instàncies.

Assessoria fiscal i comptable
Gestoria administrativa

Gestionem la legalització d'empreses i totes les incidències i donem assessorament fiscal i comptable de qualitat.

Assessoria laboral i Seguretat Social

Defensem l’empresa davant les diferents administracions.

Corredoria d'Assegurances

Treballem amb entitats de solvència i prestigi. Som independents de les entitats asseguradores.

Administració de Comunitats i Finques

Ens encarreguem de l'administració de comunitats de propietaris i de bens.

Assessorament immobiliari i gestió de patrimonis

Oferim serveis especialitzats en matèria de gestió de comunitats de propietaris, administració de lloguers i mediació en la compra, venda i arrendament d’immobles.

Estigueu al dia de les novetats més destacades

Visiteu el nostre blog

Contacteu amb nosaltres

"*" indicates required fields

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors