Portal del becari

No esperis més per posar-te en contacte amb nosaltres i
junts assolir l’èxit que et mereixes.

Avantatges de realitzar pràctiques a RM Assessors

La nostra història forma part de la identitat RM Assessors. Tenim molt clar qui som i què hem fet bé per arribar tant lluny. Sabem que el passat ajuda a entendre el present i millorar el futur. Som advocats, assessors fiscals, gestors administratius, corredors d'assegurances, administradors de finques, agents immobiliaris i gestors immobiliaris.

Ets un estudiant de grau universitari?

Aquestes pràctiques estan dirigides a estudiants dels últims cursos de dret, economia, ADE, comptabilitat i finances, administració publica, relacions laborals, o de dobles graus que vulguin completar la seva formació i experiència professional en qüalssevol de les nostres àrees u oficines.

Pràctiques de màster d'accés a la advocacia

Dirigides als estudiants que estiguin cursant el màster i vulguin participar en assumptes que porta la nostra assessoria jurídica a la nostra oficina principal de Girona sota el recolzament i supervisió d'un tutor i la resta del nostre equip.

Pràctiques en departaments d'administració interna i organització

Dirigides a estudiants dels últims graus de formacio professsional que vulguin realitzar practiques internes en els nostres departaments d'administracio, gestió, i comptabilitat amb la deguda orientació i recolzament d'un tutor i de la resta del seu respectiu equip de treball. Podran assolir formació de bon nivell de caràcter tècnic en algunes de les nostres àreas de l'assessoria i assolir noves habilitats pràctiques.

Àrees a on oferim aquestes pràctiques:

Fes les pràctiques amb nosaltres

"*" indicates required fields

Accepted file types: pdf, jpg, jpeg, png, bmp, doc, docx, odt, Max. file size: 10 MB.
Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors