Sobre nosaltres

comunitats assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

Des de 1959,
vetllant pels interessos
de particulars i empreses

Som un despatx integrat per professionals de diferents àrees: Advocats, Llicenciats en Administració i Direcció d’Empreses, Diplomats en ciències empresarials, Gestors administratius, Administradors de Finques, Mediadors d’Assegurances i Agents de la Propietat Immobiliària.

 

Estem orientats tant a l’empresa com als particulars i pretenem donar als nostres clients un servei integral i a la vegada especialitzat que doni cobertura a totes les necessitats legals i de gestió.

ISO assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

Oferim a l’empresari
la tranquil·litat d’un servei
integral

El nostre equip de professionals està capacitat per a la gestió d’empreses, siguin individuals o societàries, a partir de la seva constitució i durant tota la seva vida activa. Oferim assessorament en les qüestions fiscals, laborals, mercantils i civils, etc, gestionant declaracions fiscals i nòmines i assumint la defensa de l’empresa en cas necessari.

Advocats

El nostre equip d’advocats està especialitzat en diferents àrees del dret i s’ocupa de la defensa dels interessos dels nostres clients, empreses i particulars, tant pel que fa a la redacció i negociació de contractes, com a la intervenció en els diferents procediments, siguin administratius, extrajudicials o judicials, en totes les seves instàncies.

9 compromisos RM

# 1. Tracte personalitzat

Proximitat amb els clients. Voluntat de servei.

 

# 2. Ètica

Estem compromesos amb l’ètica en el consell al client i en la transmissió d’expectatives certes.

 

# 3. Evolució contínua

Estem compromesos amb l’evolució, la innovació professional i tecnològica, la millora contínua i la qualitat.

 

# 4. Servei Integral

Les nostres àrees d’activitat inclouen tots els serveis legals i administratius bàsics que poden necessitar els particulars i les empreses: Assessoria jurídica; Assessoria fiscal; Assessoria laboral; Corredoria d’assegurances; Administració de patrimonis immobiliaris i de comunitats de propietaris; Agència de la propietat immobiliària; Gestoria administrativa.

 

# 5. Servei professional i especialitzat

Totes les nostres àrees d’activitat tenen bons especialistes en cadascuna de les matèries.

# 6. Formació

Apostem per la formació dels nostres professionals i combinem de forma adequada experiència i joventut.

 

# 7. Estalvi de despeses

Els nostres clients no necessiten contractar personal propi per als seus serveis legals i administratius i els poden externalitzar tots amb nosaltres sense necessitat d’haver de recórrer a diferents consultories o assessories.

 

# 8. Preu just

Treballem a un preu just, prèviament conegut pel client.

 

# 9. Fidelització

Premiem la fidelització dels nostres clients i els oferim tarifes reduïdes en els serveis del nostre departament jurídic.

Estigueu al dia de les novetats més destacades