Sobre nosaltres

Tel. 972 426 004

La història d'
RM Assessors

La nostra història forma part de la identitat RM Assessors. Tenim molt clar qui som i què hem fet bé per arribar tant lluny. Sabem que el passat ajuda a entendre el present i millorar el futur. Som advocats, assessors fiscals i laborals, gestors administratius, corredors d'assegurances, administradors de finques i gestors de patrimoni.

Gestió integral

A RM Assessors agrupem en el marc de l'assessoria integral el conjunt d'activitats professionals enfocades a prestar serveis propis d'advocats, de gestors administratius, d'assessors fiscals i laborals, de consultoria estratègica empresarial i de protecció de dades, administradors de finques, agents immobiliaris, API i gestors de patrimoni.

Ètica i professionalitat

RM Assessors som una assessoria integral que ofereix serveis tant per empreses com per a particulars, amb seu central a Girona, i delegacions a diverses poblacions de les comarques gironines. Comptem amb més de 35 professionals, oferim servei a més de 4000 clients i sempre ens hem caracteritzat per la ètica i professionalitat durant els més de seixanta anys de servei.

Assessorament global

Donem el millor servei i assessorament global en les diferents branques del dret, tant des del punt de vista legal com econòmic i financer. Ens ocupem de la gestió administrativa en tots els àmbits, que inclou les matèries fiscal, comptable, laboral, seguretat social, assegurances, la gestió patrimonial i la intermediació immobiliària.

Qualitat i eficàcia

Estem compromesos amb la gestió de qualitat, tenim la certificació ISO 9001:2015 i el nostre objectiu és la millora constant en la prestació dels nostres serveis. Ens adaptem fàcilment als canvis legislatius i busquem oferir un servei professional de referència tant amb qualitat com amb eficàcia i rendiment.

La identitat de RM Assessors

RM Assessors amb la societat

A RM Assessors volem una societat millor i lluitem dia a dia per aconseguir-la. Estem compromesos amb la salut, l’educació i la cultura; tot ajudant professionalment a entitats sense ànim de lucre, clubs esportius i activitats culturals diverses.

RM Assessors amb el medi ambient

Apostem per la sostenibilitat ambiental per garantir en la mida del possible, una continuïtat en el futur. Per això, respectem el medi ambient i fem servir la regla de les tres erres per tal de reduir el volum de generació de residus: reduir, reutilitzar i reciclar.

Algunes de les entitats amb les que col·laborem:

Estigueu al dia de les novetats més destacades

Visiteu el nostre blog

Contacteu amb nosaltres

"*" indicates required fields

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors