Corredoria d’assegurances

Treballem amb entitats
solvents i prestigioses

RM Assessors ofereix servei de Corredoria d’assegurances. Treballem amb entitats de solvents i prestigioses. Com a Corredors d’assegurances som independents de les entitats asseguradores. I això ens permet defensar els interessos dels nostres clients.

Contractant i gestionant les seves assegurances a través de la nostra Corredoria d’assegurances no li costarà més diners, aconseguirà assessorament individual adaptat a les seves necessitats i l’ajudarem en els tràmits i les solucions dels seus sinistres.

Podem estudiar i assessorar-lo si necessita assegurar un lloguer, el seu negoci, vehicles, cobertura mèdica, patrimonis particulars, responsabilitats civils particulars, empresarials, professionals o de directius. Podem assessorar-lo i oferir-li productes de vida, estalvi, renda o desgravació. Assegurances de cobertura jurídica, assegurances de vida, assegurances de ciberseguretats, assegurances de comunitats de propietaris per a particulars o empreses. Per a consultar-nos sobre aquests temes o qualsevol altre relacionat amb assegurances contacti amb els nostres corredors, que li oferiran la solució més adequada als seus interessos.

Assegurances per a empreses

Gràcies a l’experiència d’RM Assessors com a corredoria d’assegurances i a un equip especialitzat en el sector, ens posem al costat dels nostres clients per proporcionar-los tot el suport que puguin necessitar.

Equip

El nostre equip d’experts en assessoria està preparat
per portar el teu negoci al nivell més alt.

Albert Valls

CAP D'ÀREA

Tècnic Superior d’Assegurances

Pilar Albert

TÈCNICA D'ASSEGURANCES

Diplomada Ciències Empresarials

Alex Blasco

TÈCNIC D'ASSEGURANCES
Graduat en Comptabilitat i Finances

Estigueu al dia de les novetats més destacades

Visiteu el nostre blog

Contacteu amb nosaltres

"*" indicates required fields

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors