Politica de Qualitat de RM Assessors

RM Assessors som una assessoria integral fundada l’any 1959 per a empreses, fundacions, associacions, comunitats de propietaris i particulars.

Oferim als nostres clients un assessorament qualificat en matèria legal en sentit ampli, així com en fiscalitat, comptabilitat, en matèria laboral, de seguretat social i administrativa general, i també en matèria immobiliària, i d’assegurances.

Donem resposta a les necessitats dels nostres clients tant en gestió del seu negoci, com en activitats no lucratives de fundacions i associacions o persones físiques  i efectuem els tràmits que calguin davant les diferents administracions en tots els àmbits esmentats.

Busquem sempre l’excel·lència i apostem per l’evolució i la formació continuada dels nostres equips de treball i la implementació constant de nous processos i noves eines informàtiques que ens permet una adaptació ràpida a les constants novetats, i també ens permet donar un servei eficaç, eficient i de molta qualitat a tots els nostres clients.

Estem certificats amb la norma ISO 9001: 2015; que acredita que tenim auditat i implementat un Sistema de Gestió de la Qualitat.

Estem compromesos en la millora continua. Considerem que som una assessoria de referència a la província de Girona tant pel tracte que dispensem als nostres clients, com per la professionalitat dels serveis que prestem.

Tenim implementat un pla de diversitat i vetllem per l’equitat dels nostres equips de treball.

Apostem per la sostenibilitat ambiental per garantir en la mesura del possible una continuïtat en el futur. Per això, respectem el medi ambient i fem servir la regla de les tres erres per tal de reduir el volum de generació de residus: reduir, reutilitzar i reciclar. Estem certificats en economia verda.

Estem sensibilitzats amb el medi ambient i la sostenibilitat. Contribuïm activa i voluntàriament en la millora social, econòmica i responsabilitat social i tenim implementat un pla de responsabilitat social corporativa (RSC).

Som conscients que generem impacte i treballem perquè sempre sigui positiu. Som una empresa amb responsabilitat social transversal.

Assumim compromisos socials com ara la formació en pràctiques laborals de col·lectius més desfavorits  i donem suport, en sentit ampli, a l´esport i la cultura, i a la investigació contra diverses malalties, i periòdicament col·laborem de forma  activa amb entitats no lucratives que ho recolzen.

Revisem que les empreses amb les que col·laborem tinguin valors compartits amb els nostres.

Som una empresa amb propòsit i treballem per generar confiança. Actuem amb transparència i l’ètica és un pilar fonamental que ens guia sempre en la nostra presa de decisions.

Girona, 31 d’agost del 2023

Marta i Maria Romaguera Colom
Conselleres Delegades de RM assessors

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors