Política de cancel·lació

La política de cancel·lació de l’ASSESSORIA RIBAS-MOTJE-ROMAGUERA, S.L. està dissenyada pensant en tots els nostres clients i pel que fa al valor que li atorguem al temps dels professionals que l’atenen. No només reserva els nostres serveis, sinó també el nostre temps, treball i la nostra disponibilitat per a altres clients.

Donada la gran llista d’espera que solem tenir, traiem a la pràctica la següent política de cancel·lació:

  • Tots els nostres clients entenen i accepten les condicions que a continuació s’exposen, a partir del moment en què se’ls confirma la cita amb data i hora a través del nostre servei de Cita Online
  • Els canvis de cita o cancel·lacions avisades amb MÉS DE 24 HORES D’ANTELACIÓ, no tindran cap perjudici per als nostres clients, encara que agrairem que es faci amb el màxim temps possible perquè puguem trucar a algú de la llista d’espera.
  • Si el client no es presenta a la cita o si el canvi o cancel·lació es realitza amb menys de 24 hores per qualsevol de les vies esmentades, el servei haurà de ser abonat íntegrament.

Tan sols no s’aplicaran aquestes condicions, si existeix  alguna causa de força major, accident o malaltia greu o urgent que no permeti avisar amb aquestes 24 hores d’antelació que sol·licitem, sempre que siguin justificades per escrit d’organismes oficials. No seran vàlids els motius no justificables com ara canvis sobtats o imprevistos laborals o personals, així com oblits o descuits per part dels clients.

Treballem per donar-los la millor atenció possible.

Per cancel·lar una cita aviseu-nos, si us plau, a través de l’e-mail info@rm-assessors.cat, per telèfon (972 20 82 58).

Gràcies per la vostra col·laboració i comprensió

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors