Política de privacitat

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni es cedeixen a tercers. Amb la finalitat d’oferir el millor servei i amb l’objecte de facilitar l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d’utilització. A aquests efectes, ASSESSORIA RIBAS MOTJE ROMAGUERA, SL, utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet. El portal de què és titular ASSESSORIA RIBAS MOTJE ROMAGUERA, SL, conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat són alienes a la de ASSESSORIA RIBAS MOTJE ROMAGUERA, SL. A l’accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador. Informació bàsica sobre protecció de dades A continuació l’informem sobre la política de protecció de dades de ASSESSORIA RIBAS MOTJE ROMAGUERA, SL
  • RESPONSABLE: ASSESSORIA RIBAS MOTJE ROMAGUERA, SL, B17467911, Av. Gran Via Jaume I, 14 Bx, 17001-Girona, e-mail: info@rm-assessors.cat i telèfon 972208258.
  • FINALITAT: Gestionar serveis a clients / nòmines i personal / Currículum vitae..
  • LEGITIMACIÓ: Contractes, relació negocial i consentiment.
  • BASE LEGAL: Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària.
  • DURADA: El legalment prescrit en les diferents normatives.
  • INFORMACIÓ ADDICIONAL: En tot moment es podrà demanar informació addicional sobre les dades personals proporcionades (“segona capa”), en la mateixa adreça electrònica que li facilitem per poder exercir els seus drets.
  • DRETS: Podrà exercir els drets ARCO d’accés, rectificació , cancel·lació i/o oposició , així com el dret al bloqueig i portabilitat. pot vostè dirigir-se a la nostra adreça de correu info@rm-assessors.cat o bé, a la nostra adreça postal dirigint-se al Responsable del Tractament de la nostra empresa.
  • INFORMACIÓ: En compliment de la normativa vigent de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i la Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció dels missatges promocionals, en compliment del Reglament UE del Parlament i el Consell 679/2016 i LSSI 34/2002.
Comunicació de dades Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal.
Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors