Corredoria d’assegurances

Tel. 972 426 085

superior corredoria d'assegurances girona i figueres | RM Assessors
icona assegurances girona i figueres | RM Assessors

Assegurances per a empreses

• Gràcies a l’experiència d’RM Assessors com a corredoria d’assegurances i a un equip especialitzat en el sector, ens posem al costat dels nostres clients per proporcionar-los tot el suport que puguin necessitar.

Treballem amb
entitats de solvència
i prestigi

RM Assessors ofereix servei de Corredoria d’assegurances. Treballem amb entitats de solvència i prestigi. Com a Corredors d’assegurances som independents de les entitats asseguradores. I això ens permet defensar els interessos dels nostres clients.

 

Contractant i gestionant les seves assegurances a través de la nostra Corredoria d’assegurances no li costarà més diners, aconseguirà assessorament individual adaptat a les seves necessitats i l’ajudarem en els tràmits i les solucions dels seus sinistres.

 

Podem estudiar i assessorar-lo si necessita assegurar un lloguer, el seu negoci, vehicles, cobertura mèdica, patrimonis particulars, responsabilitats civils particulars, empresarials, professionals o de directius.

 

Podem assessorar-lo i oferir-li productes de vida, estalvi, renda o desgravació.

 

Assegurances de cobertura jurídica per a particulars o empreses.

 

Per consultar-nos sobre aquests temes o qualsevol altre relacionat amb assegurances contacti amb els nostres corredors, que li oferiran la solució més adequada als seus interessos.

Equip

pilar albert corredoria d’assegurances girona i figueres | RM Assessors

Pilar Albert

TÈCNICA D'ASSEGURANCES

Diplomada Ciències Empresarials

albert_rm assessors

Albert Valls

TÉCNIC D'ASSEGURANCES

Estigueu al dia de les novetats més destacades