Compartir
blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

Quasi tothom ha fet almenys una hipoteca a la seva vida, sigui per adquirir l’habitatge habitual, la segona residència o un local de negoci. Doncs bé, per concedir les hipoteques caixes i bancs han vingut exigint la contractació d’assegurances d’incendis, de vida o de la llar amb la finalitat de garantia.

Des de fa uns anys,  moltes entitats financeres estan vinculades amb entitats asseguradores i tenen les assegurances com un dels seus objectius principals de negoci. Això fa que en les despeses de la hipoteca els costos indirectes vinculats a la contractació d’assegurances siguin molt importants.

En la nostra condició de corredors d’assegurances hem observat que en força casos els preus de les assegurances formalitzades en ocasió de la hipoteca estan molt per sobre del preus que avui podem aconseguir amb entitats asseguradores del màxim prestigi.

Sense cap mena de cost ni de compromís us podem estudiar l’estalvi que us representaria canviar d’asseguradora i sense que això impliqui incomplir cap de les condicions de la hipoteca.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors