Compartir
La vulnerabilitat de les xarxes informàtiques es un problema greu per les empreses que a través de la nostra Corredoria d’Assegurances podem ajudar a resoldre.

Jornada sobre ciberseguretat. 28 d’abril, 15:30 h.

Demà, dia 28 d’abril, a les 15:30 h. el nostre soci i director de la Corredoria d’Assegurances RM ASSESSORS, Senyor Jordi Pol, serà ponent en una jornada sobre ciberseguretat organitzada pel Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de Girona. També intervindrà com a ponent el Sr. Javier Casells, tècnic d’ALLIANZ, entitat asseguradora amb la que mantenim una estreta col·laboració.

Fent clic aquí podreu accedir al programa.

Accés a la jornada

L’accés a la jornada es lliure, si bé es recomana inscripció prèvia. Es podrà seguir de forma presencial a la seu del Col·legi API de Girona, o bé de forma telemàtica, a través de la plataforma Zoom, clicant en el següent enllaç i inserint aquestes claus:

ID: 838 2149 5570

Codi d’accés: 203617

La ciberseguretat es una necessitat real

La ciberseguretat és una realitat, cada dia els mitjans de comunicació en parlen i en el nostre entorn més proper tots coneguem algú que han sigut víctima.

El problema està aquí i en tenim tots els números. Les empreses es divideixen en dos, les que han estat hackejades i les que no ho saben.

Però el problema és més gros, no parlem només d’empreses, hi tenim les nostres dades personals, els nostres fills, els nostres pares. El que passa a la nostra vida digital afecta a la nostra vida real.

Som Corredors d’Assegurances. Consulteu-nos sense compromís.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors