Compartir
blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

Les asseguradores han arribat a paga fins a 15.000 euros a l’arrendador per les rendes quedades a deure pel llogater de la finca i fins a 45.000 euros com a indemnització pels danys causats per l’arrendatari al seu immoble.

Segons publicacions especialitzades del sector, en un estudi fet en 12.500 sinistres d’entre 7 companyies , en l’assegurança de lloguers, les companyies han indemnitzat una mitjana de 3.179.-€ als propietaris per impagament de lloguers i en algun cas l’import indemnitzat ha arribat als 15.000,- €.
Junt amb la garantia de protecció d’impagaments, també es dona la cobertura de danys. En aquesta partida la mitjana d’indemnitzacions es de 336.-€, i en alguns casos concrets s’han indemnitzat en més de 45.000.-€ per danys ocasionats pels arrendataris.
L’estudi es a nivell estatal. Les comunitats amb més població son les que registren un major número de sinistres ( Madrid , Catalunya i Andalusia). Catalunya amb un 23,70% del parc immobiliari, registre un 17,1% de les incidències.
Recordem que els incompliments contractuals dels llogaters poden ser assegurats i això dona una gran tranquil·litat als arrendadors que saben que sempre cobraran les rendes i que també tenen cobert els danys que puguin fer el seus arrendataris.
 

Som corredors d’assegurances i fem assegurances de lloguers. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors