Compartir
A partir del 29 de setembre de 2023, tot propietari d’un gos domèstic haurà de tenir una assegurança de responsabilitat civil. Es tracta d’un nou requisit de la Llei de protecció i benestar animal.

La finalitat de l’assegurança serà donar cobertura a la possible responsabilitat pels danys que l’animal pugui ocasionar tercers, es tracti de danys personals o materials.

Segons la Red Española de Identificación de animales de Compañía (REIAC) a Espanya hi han censats un total de 7,5 milions de gossos.

Les entitats asseguradores ja preparen paquets d’assegurances que, a més de la responsabilitat civil, incloguin les següent garanties:

  • Assistència veterinària en cas de malaltia de l’animal,  que inclogui proves,  diagnòstics, intervencions quirúrgiques, hospitalitzacions i despeses d’assistència veterinària a la llar.
  • Despeses de residència canina pel gos en cas que el propietari d’aquest hagués d’estar hospitalitzat durant uns dies.
  • Cobertures de defensa jurídica.

A RM Assessors t’assessorem en relació a quin producte s’adapta millor a tu i al teu amic pelut, per que estiguis còmoda i tranquil en el seu benestar, trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors