Compartir
blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

El termini màxim de presentació del model 720 de declaració informativa sobre béns i drets situats a l’estranger de l’exercici 2020 venç el pròxim 31 de març de 2021

Béns i drets a l’estranger. Aquest model s’haurà de presentar per Internet, sense que sigui possible la presentació en paper. Per als qui van presentar el model 720 l’any passat, només serà obligatòria la presentació quan qualsevol dels saldos conjunts dels tres diferents blocs de béns que són d’obligada informació (comptes bancaris, accions o immobles) hagués experimentat un increment superior a 20.000 euros respecte dels quals van determinar la presentació de la declaració de l’any anterior. En tot cas, serà obligatòria la presentació de la declaració per a aquells béns ja declarats i respecte als quals el contribuent perdi la condició que va determinar en el seu moment l’obligació de declarar.

Recordem:

Obligats a presentar la declaració:

En general, hauran de presentar la declaració totes les persones físiques i jurídiques residents a territori espanyol sempre que superin els 50.000,00€ de valor algun dels següents grup de bens o drets:

  • Comptes a entitats financeres a l’estranger.
  • Valors, drets, assegurances i rendes dipositades, gestionades o obtingudes a l’estranger.
  • Bens immobles i/o drets sobre bens immobles situats a l’estranger.

Exclusions de la obligació de declarar: 

Si s’hagués presentat la declaració informativa en exercicis anteriors, únicament s’haurà de presentar ara si s’hagués produït alguna variació (a l’alça o a la baixa) d’algun dels blocs anteriors, en un import superior a 20.000,00€ o si s’hagués cancel·lat alguns dels bens o drets indicats.

Advertiment:

Si teniu bens o drets a l’estranger és molt important parar atenció a aquesta obligació fiscal per les dures sancions previstes a la normativa en cas d’incomplimentEstem a la vostra disposició per qualsevol aclariment al respecte.

blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors
blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors