Compartir

El Ministeri d’Indústria ha publicat una nota interpretativa sobre el permís retribuït que s’ha de donar als treballadors fins el proper dia 9 d’abril per tal que es puguin confinar en els seus domicilis. Destaquem el següent:

 

Activitats industrials:

  • Com s’indica en l’article 4 del Reial decret llei 10/2020 aquestes indústries podran mantenir una activitat mínima imprescindible (mitjançant torns de treball o nombre mínim de plantilla) tenint com a punt de referència l’activitat de caps de setmana o festius.
  • En els casos on l’activitat industrial no tingui aquesta referència es tindrà en compte el període de més baixa producció. Aquest manteniment mínim de l’activitat industrial cal entendre’l especialment prescrit per a aquelles instal·lacions industrials que la parada prolongada durant diversos dies causi danys que impossibilitin o dificultin la seva posada en producció de nou o que generi risc d’accidents.

 

Activitats d’importació i exportació: Queden exceptuats del permís retribuït recuperable els treballadors en les activitats d’importació i exportació de tota mena de productes, béns i materials, en la mesura en què es configuren com a clau del proveïment o del compliment de compromisos de contractes internacionals.

Som assessors laborals i de la Seguretat Social i seguim al vostra costat. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a les nostres assessores: rosaclara@rm-assessors.cat, o, montsepla@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors