Compartir

Entre les principals línies d’actuació del Pla Anual de Control Tributari i Duaner de 2021, Hisenda posarà el focus al control d’espanyols que simulen residir a l’estranger, s’extremarà el control sobre les plataformes de comerç electrònic i continuaran les personacions a locals de negoci. A més llançarà una eina informàtica per predir errors a la declaració de la renda, i s’impulsarà la intel·ligència artificial per a l’anàlisi patrimonial i les recerques de blanqueig.

 

En el BOE del 1 de febrer de 2020 s’ha publicat la Resolució de 19 de gener de 2021, de la Direcció General de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, per la qual s’aproven les directrius generals del Pla Anual de Control Tributari i Duaner de 2021. Destaquem el següent:

 

Control tributari
  • Es farà un control exhaustiu sobre les plataformes de comerç electrònic.
  • Es reforçarà amb el control d’espanyols que simulen residir a l’estranger.
  • Es prioritzarà el control dels riscos fiscals d’aquells contribuents que menys s’hagin vist afectats pels efectes econòmics del COVID-19.
  • Es controlarà les titularitats “de conveniència” dels terminals de punt de venda per lluitar contra la col·locació dels TPV a nom de tercers a fi d’eludir embargaments.

 

Sobre el comerç electrònic
  • S’intensificarà el control del comerç en línia.
  • S’extremarà el control sobre les plataformes de comerç electrònic.

 

Declaracions de la renda:
  • Es crearà una eina informàtica per predir errors en les declaracions.

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors