Compartir

Per si fossin poques, apareix ara una nova obligació per a les persones jurídiques que participin en mercats financers. Resulta de la Directiva 2014/65 / UE i Reglament (UE) Nº 600/2014 del Parlament Europeu i del Consell i consisteix en la obtenció i utilització del codi LEI. Destaquem el següent:

Que es el codi LEI ? El codi LEI es un identificador de les societats i altres entitats jurídiques que les entitats hauran d’utilitzar obligatòriament a partir del dia 3 de gener del 2018 si volen o necessiten operar en productes financers, siguin de renda fixa, variable, estructurats, Sicav etc.

Quina validesa tindrà el Codi LEI ?:  Un any i es podrà anar renovant d’any en any.

On s’ha de sol·licitar el codi LEI ?: En el Registre Mercantil on estigui inscrita la persona jurídica. El termini previst per a l’expedició es d’unes dues setmanes.

Assessorem i gestionem els interessos de les societats i altres persones jurídiques. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 082, o per correu electrònic adreçat a algun dels nostres assessors: antoninavarro@rm-assessors.cat; mariaromaguera@rm-assessors.cat, o, carlesvilanova@rm-assessors.cat. 

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors