Compartir

Segons informa “La Expansión” del passat 20 d’octubre, l’Agència Tributària ha detectat que els residents a l’Estat espanyol tenen 457.000 milions en comptes a l’estranger.

Encara que es pressuposa que el gruix d’aquests diners està declarat, l’Agència Tributària ha iniciat ja 102 inspeccions sobre aquests comptes bancaris i estima que el nombre anirà creixent segons es vagin analitzant les dades.

De moment s’han detectat tres tipus de presumptes incompliments normatius:

  • El més “obvi” és el de residents a l’Estat espanyol que no declaren els ingressos o patrimonis a l’estranger, o que reconeixen saldos inferiors als reals.
  • En segon lloc, hi ha contribuents que no apareixen com a residents a l’Estat espanyol en el registre d’Hisenda, però sí que figuren així per a tercers països, el que faria necessari revisar la seva condició.
  • Finalment, hi ha no residents a l’Estat espanyol que venen obligats a declarar el seu patrimoni aquí i que no ho estan fent.
drei leute unterhalten sich am schreibtisch

Som assessors fiscals. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 082, o per correu electrònic adreçat als nostres assessors: antoninavarro@rm-assessors.cat; mariaromaguera@rm-assessors.cat, o, carlesvilanova@rm-assessors.cat.

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors