Compartir

Recordem que Hisenda pot fer notificacions a la bústia electrònica i no per correu a determinats contribuents i que aquests podran demanar a l’Agència Tributària que no els hi pengi notificacions a la seva bústia electrònica durant un període concret. Destaquem el següent:

 

Estan obligats a rebre notificacions de TOTES LES ADMINISTRACIONS PUBLIQUES (Agència Tributària, Seguretat Social, ajuntaments, trànsit, consells comarcals…) a la seva bústia electrònica, entre d’altres:

 

 

  • Les societats i  les altres persones jurídiques.
  • Les comunitats de bens, les societats civils i les altres entitats sense personalitat jurídica.
  • Els qui exerceixin una activitat professional per a la qual es requereixi col·legiació obligatòria.
  • Els qui representin a un interessat que estigui obligat a relacionar-se electrònicament amb l’Administració.

 

Funcionament de les notificacions fetes a la bústia electrònica:

 

  • Aquestes notificacions s’entenen realitzades quan s’hi accedeix des de la bústia electrònica de la seva empresa, o bé quan passen 10 dies des que arriben a aquesta bústia i no han estat obertes.
  • Per tant, pot succeir que aquest pròxim mes d’agost rebi alguna notificació (agost és hàbil a aquest efecte), i que a la tornada de les vacances li hagin passat per alt els terminis per recórrer.
  • Per evitar aquest risc, recordi que vostè pot seleccionar fins a 30 dies naturals per any, consecutius o no, durant els quals Hisenda no pot dipositar notificacions en la seva bústia electrònica (els “dies de cortesia”). S’haurà de sol·licitar almenys set dies abans del primer dia seleccionat.

 

Apoderament i representació: Els nostres clients que ens tenen encarregada la gestió de la seva bústia electrònica, no s’han de preocupar ja que ens encarregarem de gestionar la seva bústia també durant les vacances, però en cas que no estiguin localitzables durant un període determinat, convé que ens informin per que podem demanar els dies de cortesia sense notificacions

drei leute unterhalten sich am schreibtisch

Disposem d’un servei de tramitació de certificats digitals i d’apoderament de bústia electrònica per tot tipus de contribuents. Informeu-vos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors