Compartir
blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

REDUCCIONS DE LA BASE DE L’IMPOST. APORTACIONS A PLANS DE PENSIONS I A PLANS DE PREVISIÓ ASSEGURATS

Es limita l’import màxim anual que es pot aportar: El límit únic de les aportacions passa a ser el menor de: 8.000,00 € anuals o el 30% dels rendiments nets de treball i d’activitats econòmiques.

També es podrà aportar fins a 2.500 € a favor del cònjuge que no obtingui rendiments nets del treball ni d’activitats econòmiques o els obtingui en quantia inferior a 8.000 € any.

Fins ara es podia aportar fins a 10.000,00€ amb el límit del 30% de rendiments de treball i activitats econòmiques. En el cas dels majors de 50 anys es podía aportar fins 12.500,00€ amb límit del 50% de rendiments de treball i activitats econòmiques. Pel que fa a les aportacions a favor del cònjuge el límit era de 2.000 €.

Hi haurà una finestra de liquiditat (es podrà retirar capital amb els seus corresponents rendiments) al cap de deu anys des del moment en que es va fer l’aportació. Pel que fa a les aportacions anteriors a 1.1.2015, es podran retirar a partir del dia 1.1.2025.

 Aquest canvi es molt important, ja que permetrà retirar els fons sense esperar a la jubilació. 

Li recordem ques de de la nostra corredoria d’assegurances …

* LI PLANIFIQUEM UN ESTALVI PER PODER GAUDIR DE LA JUBILACIÓ SENSE PREOCUPACIONS.

* FENT APORTACIONS SISTEMÀTIQUES D’ACORD AMB LES SEVES POSSIBILITATS, POT CREAR ARA I SENSE ESFORÇ, UN ESTALVI PEL FUTUR QUE LI APORTARÀ TRANQUIL·LITAT I SEGURETAT EN QUALSEVOL SITUACIÓ.

* TENIM ELS PRODUCTES QUE S’ADAPTEN A VOSTÈ.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors