Compartir
blog 7 assessoria integral girona i figueres | RM Assessors

En aquests moments convulsos va bé que algú ens digui que les coses es mouen i que res es etern, ni el petroli. En aquest sentit volem destacar les paraules que va pronunciar Salim Ismail a la Fundación Rafael del Pino, de Madrid, en una conferència que hi va impartir el passat 10 de maig del 2017.

Salim Ismail es director de la Singularity, la universidad de Google y la NASA i va parlar de la disrupció que implica passar de productes físics a productes digitals i que això té un impacte revolucionari sobre els diferents sectors de l’economia per que el cost marginal es redueix dràsticament i tendeix a zero, i va afegir el següent:

“El impacto más grande, no obstante, se produce en el terreno de la energía solar. En quince años se podrá generar por esta vía toda la energía que necesita el planeta, con lo que el modelo de negocios de las empresas energéticas va a desaparecer y el precio del petróleo se va a desplomar. Otra cosa es cómo almacenar esa energía. El desarrollo de las baterías va con siete años de retraso respecto al de las placas solares, pero estará resuelto hacia 2020”.

La seva conclusió es que la societat no està preparada per aquests canvis ni els líders polítics tampoc i que les preocupacions principals haurien de ser la transformació dels llocs de treball i el canvi climàtic.

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors