Compartir

En  els darrers mesos s’està experimentant una gran demanda de pisos de lloguer a Girona mentre que la venda encara creix molt poc degut a les dificultats de finançament.

En aquestes circumstàncies els propietaris que tinguin pisos a la venda podrien proposar un contracte de lloguer amb opció de compra. El lloguer podria ser de 3 anys i l’arrendatari podria optar per comprar el pis en qualsevol moment durant els tres anys per un preu fixat inicialment i deduint del mateix totes o part de les rendes pagades fins el moment. Acabats els 3 anys, si l’arrendatari no hagués decidit comprar el propietari recuperaria la possessió del pis i podria donar-li el destí que volgués.

A vegades ens fa por llogar per que sabem de males experiències, però cal tenir present que es possible assegurar tant el cobrament de les rendes com les despeses de desnonament i els possibles desperfectes.

immobiliaria11

Som agents immobiliaris, consulti’ns sense compromís trucant al 972 426 084 o per correu electrònic adreçat a joanramonborrell@rm-assessors.cat, o a ad.finques@rm-assessors.cat.

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors