Compartir

El passat divendres, dia 23 de març, va tenir lloc en la Sala de Cambra de l’Auditori – Palau de Congressos de Girona, plena de gom a gom, la Jornada Immobiliària 2018, organitzada, com cada any, pel Col·legi i Associació d’agents de la propietat immobiliària de Girona.

No obstant la data complicada pels lamentables esdeveniments que el nostre país està vivint en aquests moments, la jornada va ser tot un èxit, essent de destacar les molt documentades ponències del Dr. José Mª Gay de Liébana, Doctor en Ciències Econòmiques, que va ser capaç, en tant sols una hora, de descriure amb claredat la situació econòmica general i la situació immobiliària en particular,  amb un enfoc clarament optimista que els assistents varen agrair amb forts aplaudiments. Per la seva banda, el periodista, Antoni Bassas, va reflexionar sobre l’actualitat, especialment política, amb el rigor que el caracteritza i visiblement emocionat pels esdeveniments polítics i judicials que s’acabaven de produir en el moment de fer va seva ponència. També va ser llargament aplaudit.

No queda més que agrair als president sortint del col·lectiu, Sr. Ramon Coromines, al nou president, Sr. Joan Company i a tot l’equip humà del Col·legi el seu encert en la organització de la jornada.

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors