Compartir
Per fer front a la necessitat d’habitatge de les famílies vulnerables, la Generalitat de Catalunya ha engegat el programa “Reallotgem.cat”. La Generalitat pretén resoldre el problema d’habitatge a les famílies que tenen informe favorable de la Mesa d’emergències, formalitzant directament contractes d’arrendament entre la Generalitat i els arrendadors.

Condicions de l’arrendament:

  • L’arrendatari serà la Generalitat a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
  • L’Agència de l’Habitatge de Catalunya utilitzarà aquest habitatge per a una persona o família amb resolució favorable de la Mesa, assumint la Generalitat el pagament mensual de la renda, fins a un màxim de 5 o 7 anys, segons si el titular del contracte és una persona física o una persona jurídica.
  • La Generalitat es compromet a tornar l’habitatge buit i en condicions d’habitabilitat al final del contracte.
  • Si ho desitja el propietari, la Generalitat pot avançar el pagament de fins a 18 mesos de l’import de la renda de lloguer.
  • La superfície habitual dels habitatges per arrendar ha d’estar entre 40 i 90 m2.
  • Més informació del programa “Reallotgem.cat” clicant aquí,

Municipis de la demarcació de Girona on calen habitatges per arrendar en aquestes condicions:

  • Anglès, Banyoles, Blanes, Breda, Caldes de Malavella, Calonge, Cassà de la Selva, Castelló d’Empúries, Castell-Platja d’Aro, Celrà, Figueres, Fornells de la Selva, Girona, Hostalric, La Bisbal d’Empordà, L’Escala, Llagostera, Llançà, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Massanes, Olot, Palafrugell, Palamós, Riells i Viabrea, Ripoll, Riudarenes, Roses, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Santa Cristina d’Aro, Sarrià de Ter, Sils, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar, Vilafant.

Som Agents immobiliaris, API i Administradors de finques. Consulteu-nos sense compromís.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors