Compartir

Així ho estableix una recent Sentència de l’Audiència Provincial de Biscaia, que condemna a Kutxabank a tornar la quantitat total del desemborsament efectuat pels clients per poder cancel·lar la hipoteca que el banc els havia concedit.

En la seva resolució, el tribunal rebutja l’al·legació del banc que considerava que el consumidor era l’únic interessat en fer desaparèixer la càrrega del Registre de la Propietat i per aquest motiu declara que la seva cancel·lació correspon a l’entitat financera.

Així doncs, aquesta Sentència permet que molts clients que en el seu dia van assumir la despesa de cancel·lació registral de la hipoteca puguin reclamar ara que el banc els hi retorni els diners que varen pagar.

Per tant, us recordem la possibilitat de reclamar la restitució de les despeses de Notari, Registre de la Propietat, Gestoria i taxació, no només derivades del préstec hipotecari si no també de la seva cancel·lació.

Si us trobeu en aquesta situació us podem assessorar sense compromís trucant al 972 426 004 o per correu electrònic adreçat a juridic@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors