Compartir

El passat dia 27 de gener el Tribunal Suprem va dictar una sentència que ha de permetre que empreses i particulars que varen comprar accions de Bankia ara puguin recuperar els seus diners.

Efectivament, la sala civil del Tribunal Suprem ha confirmat dues sentències de les Audiències Provincials de València i Oviedo que obliguen a Bankia a retornar a dos compradors d’accions de l’entitat els diners que van invertir en entendre que existien greus inexactituds en la oferta pública d’accions que Bankia va fer per poder col·locar els seus títols en el mercat.

Aquesta sentència del Tribunal Suprem crea un precedent perquè tots els accionistes que acudeixin a la via judicial puguin recuperar els seus diners.

Quin termini hi ha per interposar la demanda d’accions Bankia?

L’article 1301 del Codi Civil estableix un termini de 4 anys, per demandar la nul·litat d’un contracte. La jurisprudència majoritària ve assenyalant que els quatre anys s’han de comptar a partir de la reformulació dels comptes de Bankia, és a dir a partir del 28 de maig del 2012. Per tant, els accionistes tenen temps per interposar la seva demanda fins al 28 de maig del 2016.

juridica7

Som assessors jurídics, consulteu-nos sense compromís trucant al 972426004 o per correu electrònic adreçat a algun dels nostres advocats, martaromaguera@rm-assessors.cat, jesussanchez@rm-assessors.cat o cristinaromaguera@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors