Compartir

Els ajuts es dirigeixen a les persones en règim d’autònoms i les empreses de comerç al detall de productes no essencials que tinguin el seu establiment a Catalunya i que el local on exerceixen l’activitat tingui una superfície superior als 400 m². També es consideraran beneficiaris totes aquelles que estiguin en règim d’autònoms i les empreses de comerç al detall de productes no essencials, que el local en el qual exerceixen l’activitat estigui situat en un centre o recinte comercial i que no tinguin accés directe des del carrer. L’ajut atorgat consistirà en una aportació única per beneficiari de 3.750 euros. El termini per sol·licitar aquests ajuts és del 27 de gener, a les 09.00 h, fins al 10 de febrer de 2021, a les 14.00 h.

 

En el DOGC dels passat dies 20 i 26 de gener s’han publicat les resolucions que aproven les bases reguladores i la convocatòria dels ajuts adreçats als  comerços de més de 400 m² i establiments situats en centres, galeries i recintes comercials que han tingut pèrdues a causa del tancament del 7 al 24 de gener. Podeu accedir a les dues resolucions clicant aquí i aquí.  Destaquem el següent:

A qui van adreçats, quina es la quantia i com s’han de demanar els ajuts ?
  • Autònoms i empreses de comerç al detall de productes no essencials que tinguin el seu establiment a Catalunya i que el local on exerceixen l’activitat tingui una superfície superior als 400 m², o que en el local en el qual exerceixen l’activitat estigui situat en un centre o recinte comercial i que no tinguin accés directe des del carrer. En els dos casos es requereix que hagin suspès l’activitat, d’acord amb el que va ordenar la Generalitat en les resolucions del 4 i 16 de gener.
  • L’ajut serà de 3.750 euros per beneficiari.
  • Els ajuts s’hauran de demanar de forma telemàtica des del 27 de gener a les 09.00 h, fins al 10 de febrer de 2021, a les 14.00 h.

Som Gestors Administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat

 

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors