Compartir
Segons ens informa el Col·legi d’Administradors de Finques de Girona, s’ha publicat en el DOGC la RESOLUCIÓ DSO/1650/2022, de 26 de maig, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de les subvencions del Bo Lloguer Jove, que permetrà que els joves d’entre 18 i 35 anys puguin optar a un ajut de 250 euros mensuals per al pagament de la renda del lloguer o de l’arrendament d’una habitació.

A qui va dirigit

A persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació i/o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya que en el moment de fer la sol·licitud tinguin fins a 35 anys inclosos i complexin els requisits de la convocatòria.

Descripció de l’ajut

La prestació durarà dos anys, tindrà un import màxim de 250 euros mensuals i hi podran accedir els joves d’entre 18 i 35 anys i un contracte de treball que no li generi més de 24.318,84 euros anuals.

Dotació pressupostària

La convocatòria disposa d’una dotació de 29 M€ i les sol·licituds es resoldran per ordre d’entrada al registre corresponent.

Sol·licituds (termini i presentació)

El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dia 8 de juny i finalitza el dia 17 de juny.

Import màxim de la renda del lloguer

A la demarcació de Girona, els imports de la renda del lloguer d’habitatge no poden ser superiors a 650 euros mensuals i el lloguer d’habitació no pot superar els 350 euros mensual.

Tramitació

Es pot consultar en aquest enllaç.

blog assessoria integral girona i figueres | RM Assessors
Som Agents immobiliaris, Agents de la Propietat Immobiliària i Administradors de Finques. Consulteu-nos sense compromís

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors