Compartir
La DGT ha anunciat que notificarà digitalment les multes de trànsit als professionals i a les societats. Encara no teniu certificat digital ? Voleu que us ajudem a vigilar les notificacions electròniques que pengin a la vostra bústia electrònica ?

Des de fa temps es obligatori que les persones jurídiques i les persones físiques professionals es relacionin amb l’administració per mitjans electrònics.

Ara s’ha acordat, a més, que a partir del dia 1-11-2022, la DGT deixi de notificar per escrit els expedients sancionadors de trànsit i passi a notificar-los només, per mitjans electrònics.

Cal disposar d’un certificat digital en vigor, i facilitar a les administracions públiques una adreça electrònica de comunicacions on es rebran totes les notificacions. Igualment cal facilitar un número de telèfon on també es rebran els avisos. Si no l’heu comunicat us l’adjudicaran d’ofici a l’adreça que consti a l’administració i si no els en consta cap deixareu de rebre les notificacions de les sancions que seran executives igualment

Si voleu, us podem ajudar en aquest procés i podem vigilar la vostra bústia electrònica.

Per a més informació podeu trucar al 972426082 i demanar per DANI O ERIC o be escriure un correu a ericfornells@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors