Compartir
El Govern de la Generalitat activarà en els pròxims dies un nou paquet d’ajuts directes dirigit als sectors més afectats per les noves mesures d’atur social que s’han aprovat per contenir l’avanç de la COVID-19. Són ajuts directes per valor de 36 milions d’euros que es destinaran als sectors del comerç, l’educació en l’oci, l’esport i la cultura.

 

Us informem que el Govern de la Generalitat activarà en els pròxims dies un nou paquet d’ajuts directes dirigit als sectors més afectats per les noves mesures d’atur social que s’han aprovat per contenir l’avanç de la COVID-19. Són ajuts directes per valor de 36 milions d’euros que es destinaran als sectors del comerç, l’educació en l’oci, l’esport i la cultura.

Comerç

Es posarà en marxa un ajut específic destinat a establiments de comerç al detall de més de 400 metres quadrats i en els locals situats en centres, galeries i recintes comercials. Consistiran en una aportació única de 2.500 euros per establiment. Es tramitaran a través del Departament d’Empresa i Coneixement, amb una dotació de 10 M €.

Educació en el temps lliure

Es destinaran 6 M € a finançar ajuts per a centres recreatius, instal·lacions i entitats especialitzades, que es gestionaran a través del Departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies.

Esport

S’invertiran 15 M € addicionals per complementar la línia d’ajuts de 20 M € que va activar el Departament de la Presidència en l’últim trimestre del 2020. Es preveu que puguin accedir tots aquells equipaments que estiguin afectats per les noves restriccions.

Cultura

Es reforçaran amb 5 M € addicionals les línies d’ajut que gestiona actualment el Departament de Cultura per afrontar l’impacte de la pandèmia.

Som Gestors Administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors