Compartir

En el DOG del passat dissabte s’ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/2875/2020, de 12 de novembre que prorroga les actuals restriccions fins el 23 de novembre amb algunes (poques) excepcions. Destaquem el següent:

Pròrroga de les mesures actuals: Les mesures actuals queden prorrogades fins a les 00.00 hores del dia 23 de novembre de 2020, amb modificacions en alguns àmbits d’activitat o sectors.

Es permeten els serveis d’estètica: Els establiments comercials minoristes d’alimentació, de begudes, de productes higiènics, d’altres productes de primera necessitat, serveis essencials, farmàcies, ortopèdies, òptiques, centres de veterinària, concessionaris d’automòbil, telecomunicacions, perruqueries i centres d’estètica, i centres de jardineria poden romandre
oberts sigui quina sigui la seva superfície i d’acord amb les mesures de distància establertes en el Pla sectorial de comerç, aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.

L’assistència a cerimònies religioses i civils queda limitada a 100 persones: Els actes religiosos i cerimònies civils, inclosos els casaments, serveis religiosos i cerimònies fúnebres, han de
limitar l’assistència al 30% de l’aforament, sense excedir el nombre màxim de 100 persones i la seva realització ha de subjectar-se a les mesures establertes en el corresponent Pla sectorial aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.

Som Gestors Administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors