Compartir

“Anticipem-nos al 2016”
“Empresaris i directius. Noves responsabilitat i noves solucions”

Les administracions cada vegada exigeixen més dels empresaris i per aquest motiu hem cregut convenient organitzar una jornada per donar a conèixer aquestes noves responsabilitats i aportar algunes solucions.

La jornada a la qual us convidem i en la que comptarem amb la col·laboració dels nostres professionals i dels d’Argenta Patrimonios, tindrà lloc a la nostra sala d’actes, a la Gran Via Jaume I, 14 baixos, de Girona, el proper dia 25 de novembre a les 9:30 h. i finalitzarà puntualment a les 11:15 h. amb un coffee break al que també quedeu convidats.

Programa de la jornada:

La responsabilitats dels empresaris i directius: Aspectes fiscals, socials, mercantils i penals. Protecció de les seves responsabilitats.

Reptes fiscals pel 2016: Canvis en el sistema de mòduls. Canvis en la tributació de les societats civils. Tributació de les entitats sense ànim de lucre. Novetats que incorpora la Llei de Pressupostos de l’Estat pel 2016.

Financerament parlant: Pautes de conducte a l’hora d’invertir i qüestions a considerar.

Coffee break

L’acte serà gratuït i obert al públic en general. S’ha de reservar donat que les places son limitades.

 Podeu, per tant, venir acompanyats de familiars i amics. No obstant, com sigui que les places son limitades, us demanem confirmació d’assistència abans del proper dia 23 de novembre, trucant al 972 208 258 o bé per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

Esperem poder-vos saludar personalment i us saludem ben cordialment.

RM ASSESSORS

butlletimensual7

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors