Assessoria integral RM Assessors

A RM Assessors agrupem en el marc de l’assessoria integral el conjunt d’activitats professionals enfocades a prestar serveis propis d’advocats, de gestors fiscals i laborals, corredors d’assegurances, administradors de finques i gestors de patrimoni.

RM Assessors som una assessoria integral que ofereix serveis tant per empreses com per particulars a les comarques Gironines, amb seu central a Girona, i delegacions a Figueres i Breda. Comptem amb més de 35 professionals, prestem servei a més de 4000 clients i sempre ens hem caracteritzat per la ètica i professionalitat durant els més de seixanta anys de servei.

 

Donem el millor servei i assessorament global en les diferents branques del dret, tant des del punt de vista legal com econòmic i financer, a empreses i particulars. En ocupem de la gestió administrativa en tots els àmbits, que inclou les matèries fiscal, comptable, laboral, seguretat social, assegurances i la gestió patrimonial.

 

Estem compromesos amb la gestió de qualitat, tenim la certificació ISO 9001:2015 i actuem sempre amb l’esperit de millora, evolucionant constantment per adaptar-nos als canvis legislatius i oferir un servei professional de referència que integri qualitat, eficàcia i rendiment.

La marca RM Assessors

A RM Assessors entenem la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) com la forma de dirigir l’empresa basant-nos en la gestió dels impactes socials i ambientals que genera la nostra activitat.

RM Assessors amb la societat

 

A RM Assessors volem una societat millor i lluitem dia a dia per aconseguir-la. Estem compromesos amb la salut, l’educació i la cultura; tot ajudant professionalment a entitats sense ànim de lucre, clubs esportius i activitats culturals diverses.

RM Assessors amb el medi ambient

 

Apostem per la sostenibilitat ambiental per garantir en la mida del possible, una continuïtat en el futur. Per això, respectem el medi ambient i fem servir la regla de les tres erres, per reduir el volum de generació de residus: reduir, reutilitzar i reciclar. 

Algunes de les entitats amb les que col·laborem:

La missió, la visió i els valors ajuden a identificar qui som, que volem ser i com ho volem aconseguir.

La nostra missió és donar el millor servei d’assessoria integral pensant sempre i en primer lloc en el vostre interès. El nostre interès és el vostre. El vostre benefici és el nostre benefici. El nostre objectiu és la vostra tranquil·litat. La nostra visió és ser un referent del sector de l’assessoria integral a empreses i particulars a la província de Girona i que tothom ens identifiqui pels nostres valors.

 

Les bases de la nostra existència com assessoria integral i gestoria han estat sempre la honestedat, el compromís, l’experiència i la professionalitat.

Professionalitat

Professionalitat: La formació ens fa imparables

 

La professionalitat s’aconsegueix amb una bona formació i supervisió, i això només pot fer-ho una empresa professional. Cal saber fer per poder formar. Cal formar per poder treballar correctament. Comptar amb una base humana d’experts altament qualificats, juntament amb una aposta per la innovació i les noves tecnologies, ens permet abordar qualsevol necessitat de manera àgil i eficaç.

Honestedat

Honestedat: El primer pas capa a la confiança

 

La honestedat és la característica inherent de qui no enganya i fa el que s’ha de fer amb decència i respecte pels bons costums i la moral. Consisteix en comportar-se amb coherència i sinceritat amb un mateix i d’acord amb els valors de la veritat i la justícia. L’honestedat és el respecte a la veritat en relació amb el món, els fets i les persones. Aquest és el nostre principal valor diferencial, fer les coses bé amb total honradesa i ètica professional, aportant al client un servei de qualitat amb un alt valor i utilitat.

Experiencia

Experiència: Els anys reforcen les habilitats

 

L’experiència és el coneixement adquirit per l’observació, la participació i la vivència amb el temps. A RM Assessors tenim un llarg recorregut amb més de 60 anys de servei als nostres clients que diferencien el nostre treball proporcionant un coneixement i unes habilitats molt útils en les diferents àrees, procediments i sectors. L’experiència ens permet tenir els coneixements de què funciona i que no.

Compromís

Compromís: Responsabilitat amb garanties

 

La vinculació màxima amb els objectius dels nostres clients és una prova del compromís i de la responsabilitat que assumim en cada projecte. Per això, el nostre tracte és sempre pròxim i personalitzat, convertint-nos en part de l’equip de les empreses per a aconseguir amb èxit els objectius comuns.

Política de qualitat

A RM Assessors ens preocupa molt la qualitat; per això estem certificats amb la norma ISO 9001: 2015; la norma de referència per a la definició i implantació del Sistema de Gestió de la Qualitat.

A RM Assessors oferim diferents serveis per a particulars i empreses.

 

Donem resposta a totes les necessitats en gestió i assessorament mitjançant les àrees de negoci que composen la firma: Fiscal i comptable, Laboral, Assegurances, Assessoria Jurídica, Gestoria administrativa, Agència de la Propietat immobiliària, Administració de finques i Comunitats de propietaris.


RM Assessors basem la nostra estratègia en conèixer les necessitats i requeriments dels clients a fi de satisfer-los i fidelitzar-los.


RM Assessors apostem per l’evolució i el canvi cap a la millora, creant noves àrees de negoci per donar més servei als clients millorant contínuament l’eficàcia i l’eficiència del sistema de gestió.


El nostre sistema de gestió garanteix una organització orientada a processos i sustentada per persones que treballen amb criteris de qualitat, eficàcia i rendiment.


Estem certificats amb la norma ISO 9001: 2015; la norma de referència per a la definició i implantació del Sistema de Gestió de la Qualitat.


Estem compromesos en la millora de les capacitats i competències del nostre personal posant a la seva disposició tots els recursos necessaris.


Tots aquests aspectes han comportat que els clients ens considerin un referent, en el tracte que els dispensem i en el grau de professionalitat dels serveis que prestem.


Mantenir i millorar aquest posicionament és el nostre objectiu principal com empresa.

 

Girona, 23 de Març de 2017

Narcís Ginesta.

Conseller Delegat

Els 10 compromisos

Tots som únics i tenim unes necessitats específiques però per això és imprescindible oferir solucions a mida.

# 1. Atenció personalitzada

 Tracte humà i personal; pròxim i amb valor afegit.

 

# 2. Ètica

Ens responsabilitzem èticament d’assessorar transmetent expectatives certes.

 

# 3. Innovació

Estem oberts al canvi,  apostem contínuament per la innovació professional i tecnològica, la millora contínua i la qualitat.

 

# 4. Servei Integral

Les nostres àrees d’activitat inclouen tots els serveis legals i administratius bàsics que poden necessitar els particulars i les empreses.

 

# 5. Comunicació

Mantenim una comunicació constant amb els nostres clients per resoldre les necessitats el més ràpid possible.

# 6. Optimització de recursos

 Treballem al preu just, prèviament conegut pel client.

 

# 7. Professionalitat

Comptem amb els especialistes adequats en cadascuna de les àrees de serveis.

 

# 8. Experiència

Portem més de 60 anys d’activitat que ens permeten tenir els coneixements de què funciona i que no.

 

# 9. Compromís

No només estem compromesos amb els nostres clients i els assessorem per millorar constantment. També estem compromesos amb la societat i el planeta.

 

# 10. Honestedat

Apostem per oferir sempre la millor solució pels nostres clients, sempre valorant totes les alternatives i opcions que podem treballar.

Contacteu amb nosaltres

    Accepto que aquest lloc web emmagatzemi la informació enviada perquè puguin respondre a la meva consulta.