Compartir

Ha estat publicada l’Ordre SND/385/2020 que, a partir del dia 3 de maig, permet reprendre les obres en edificis habitats quan no sigui possible sectoritzar la zona d’obres, sempre que es doni les següents condicions:

  • S’haurà de limitar la circulació de treballadors i materials per zones comuns no sectoritzades, i caldrà adoptar totes les mesures oportunes per evitar  el contacte amb els veïns de l’immoble durant la jornada.
  • L’accés i la sortida dels habitatges, locals o zones on es realitzi les obres, s’haurà de produir a l’inici i a la finalització de la jornada laboral.
  • Els treballadors hauran d’adoptar les mesures de prevenció i higiene enfront de la COVID-19 indicades per les autoritats sanitàries.
  • Es permet l’accés a zones no sectoritzades de l’edifici per realitzar les operacions puntuals de connexió amb les xarxes de serveis de l’edifici que siguin necessàries per executar les obres.

Som administradors de finques i agents immobiliaris. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors