Compartir

Malauradament els atacs informàtics continuen estan en primera línia i cap empresa se n’escapa, sigui una multinacional, o fins i tot a un petit comerç de barri i proximitat.

A més, els ciberdelinqüents no fan distinció de l’activitat a que es dediqui el seu objectiu, i fins i tot ataquen els serveis més bàsics i de necessitat, com poden ser els hospitals.

Ahir mateix l’Hospital Clínic de Barcelona n’ha estat víctima. En aquest cas l’atac ha estat del tipus “ransomware”, que consisteix en segrestar arxius informàtics i demanar un rescat per alliberar-los.

A RM Assessors som conscients d’aquesta problemàtica i us podem contractar una assegurança de “ciberrisc”, la qual us podria cobrir diferents supòsits, com les responsabilitats civils, les despeses i la pèrdua de beneficis derivades dels fraus informàtics, prestació dels serveis necessaris per la prevenció dels atacs i per a la rehabilitació i restitució de la imatge en el cas que t’atac no es podés evitar.

Amb els avenços tecnològics ha canviat la manera de gestionar els nostres negocis, i qualsevol moviment o gestió el fem mitjançant Internet. Els nostres programes informàtics i tota la seva base de dades estan en un servidor, utilitzem mails, xarxes socials, aplicacions tals com zoom, teams, skype… etc… Per tant, la nostra pròpia informació i la dels nostres clients poden ser objecte d’atacs.

De tot això us podem protegir amb una cobertura de “ciberrisc”.

Les cobertures bàsiques que ofereix una assegurança de “ciberrisc” són:

  • Responsabilitat Civil que us podrien reclamar els vostres clients en cas de violació de dades i reclamacions sobre la seguretat en les xarxes.
  • Frau informàtic i pèrdua de beneficis per danys propis: pèrdua de guanys i despeses de restauració, robatori informàtic, amenaça de ciber-extorsió
  • Serveis relacionats amb les despeses de rehabilitació o restitució de la vostra imatge, consultors externs i prevenció d’atacs.

 

Som Corredors d’assegurances. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors