Compartir

La versió digital del diari econòmic Cinco Dias, publica un estudi que us recomanem sobre la pensió de jubilació dels autònoms: “Pension de autónomos, cotizar por base màxima o hacer un plan de ahorro para jubilación” La conclusió es que serà impossible mantenir el poder adquisitiu a partir de la jubilació si es compta tant sols amb les aportacions fetes a la Seguretat Social durant la vida laboral.

L’estudi inclou un quadre sobre l’evolució de  l’anomenada “taxa de reemplaç” en els països de la Unió Europea. La taxa de reemplaç ens indicaria el percentatge d’ingressos que li quedaran després de la jubilació en relació als ingressos que rebia el pensionista abans de la jubilació. Doncs bé, en el cas de l’Estat espanyol, aquesta taxa de reemplaç que era del 81,9% el 2013 i anirà baixant progressivament fins a situar-se en tant sols el 49,7% a l’any 2060.

La única solució es estalviar, i tant els plans de pensions com els plans de previsió assegurats o els PIAS, son instruments idonis per això amb importants avantatges fiscals.

Som corredors d’assegurances i us podem informar de l’estalvi més idoni. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 085, o per correu electrònic adreçat al nostre mediador: jordipol@rm-assessors.cat

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors