Compartir

El BCE ha baixat avui, 10 de març,  l’interes fins el 0%, en un intent per lluitar contra la debilitat del creixement econòmic europeu i amb molts dubtes sobre l’economia global. Els mercats financers son inestables en aquests moments i l’escenari actual es de  rendibilitats baixes i en alguns casos negatives.

Davant d’aquesta situació molts experts aconsellen  reforçar la prudència en les inversions, diversificant-les i pensant en llarg termini

Des de la nostra corredoria d’assegurances i amb col·laboració amb entitats asseguradores de gran solvència disposem en aquests moments de productes d’estalvi pels nostres clients amb capital i interes garantit de fins el 1% TAE.

Tant mateix podem oferir al nostres clients la possibilitat de transformar el cobrament d’un pla de pensions en una renda temporal o vitalícia que s’ajusti a les necessitats de cada cas.

Com sigui que el capital a cobrar de un pla de pensions té una elevada càrrega fiscal, es convenient assessorar-se des del punt de vista fiscal i financer per tractar d’aconseguir el millor rendiment net. Disposem d’assessors fiscals que poden aconsellar les millors alternatives.

butlletimensual8

Som corredors d’assegurances. Ens podeu consultar sense compromís trucant al 972 426 085 o per correu electrònic adreçat a jordipol@rm-assessors.cat.

 

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors