Compartir

La Federació Catalana de ciclisme ha alertat que la gran majoria dels esportistes aficionats al ciclisme surten a pedalar sense tenir cap tipus d’assegurança.

Una assegurança pels ciclistes pot arribar a tenir un cost de 120 euros l’any que inclou la garantia de Responsabilitat Civil per danys a tercers, amb la màxima protecció i tranquil·litat els 365 dies a l’any. Per això la federació fa un crit a que els ciclistes es federin o bé es facin una assegurança, el president de la federació a Girona, Carles Ferrer comenta: “la gent no és conscient que en cas que passi alguna cosa hauran de respondre ells, si no la tenen”. Tot i així, les persones federades segueixen sent pràcticament les mateixes des de abans de la pandèmia, unes 2.400 persones que fins i tot han disminuït després de la pandèmia.

Aquesta preocupació ha anat creixent degut a que les terres de Girona són molt atractives pels equips de ciclisme professional i semi professional que venen a entrenar amb els seus equips, i també pels aficionats a aquest esport que s’aventuren pels nostres camins i carreteres, provocant que hi hagi moltes més persones que volen practicar aquest esport gaudint del nostre entorn.

D’altra banda la sinistralitat amb vehicles és una de les grans preocupacions de la Federació, ja que 8 de cada 10 accidents entre vehicles a motor i bicicletes són culpa del conductor, han de recordar que el ciclista es la part més feble en els accidents.

Des de RM Assessors, et podem oferir un estudi personalitzat i explicar-te les cobertures que necessites pel teu dia a dia, ja sigui en l’àmbit familiar, esportiu i quotidià. Informa’t trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors