Compartir
Som propers al final d’ un altre any fiscal i us recomanem que contacteu amb el vostre assessor fiscal per valorar si, en funció de la vostra previsió d’ingressos de tot l’any 2018, us convé obrir un pla de pensions o fer exportacions extraordinàries a algun pla que tingueu obert amb l’objectiu de poder aplicar descomptes en la vostra declaració de la renda.
Hi ha diferents productes que permeten desgravar i us podem informar si, atenent al vostre cas particular us convé més un pla de pensions o un pla de previsió assegurat, o si la vostra situació fiscal no permet desgravar i es millor un altra producte d’estalvi que no obligui a tributar pels rendiments que doni.
En tot cas, tal com hem vingut informat, la situació de la Seguretat Social fa del tot aconsellable tenir un estalvi privat per a la jubilació. Recordem quan es va fixar l’edat de jubilació als 65 anys, l’any 1919, tant sols el 33% de la població arribava a aquella edat, mentre que ara, afortunadament, hi arriben el 90% de les persones.
 
Us informarem sense compromís trucant al 972 426 085, o per correu electrònic adreçat a jordipol@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors