Compartir
blog 6 assessoria integral girona i figueres | RM Assessors
La cobertura de danys per pedregada sol estar inclosa en les assegurances “multirisc”. En el cas dels cotxes, està inclosa en els danys propis.

Malauradament el nostre planeta en els darrers temps està patint canvis a tots els nivells, econòmic, pandèmies, fenòmens atmosfèrics agressius… Sense anar més lluny ahir, 30 d’agost de 2022, un forta pedregada va afectar a moltes comarques gironines, sobretot a l’Empordà, Pla de l’Estany i Gironès. Pedres de mida inusual, algunes de fins a 11 cm de diàmetre, provocant grans destrosses i lamentant danys materials i també personals.

La majoria d’assegurances, en aquest cas, poden ajudar a alleugerir la despesa econòmica per fer front a les reparacions. En el cas dels anomenats “multirisc” (ja siguin de llar, comerç, comunitats, oficines, etc…), si s’han contractat correctament, haurien de tenir inclosa la garantia de vidres i, a més, l’extensió de garanties de danys per pedregada.

En el cas dels vehicles, i pel que fa a les llunes, la immensa majoria la tenen inclosa. Pel que fa als danys a la carrosseria, s’hauria de tenir contractada la garantia de danys propis (amb o sense franquícia) o la garantia específica de danys per pedregada.

A RM Assessors us podem ajudar a trobar la millor solució d’assegurament pel vostre patrimoni. No dubteu en preguntar-nos i us podrem fer un estudi personalitzat sense cap cost ni compromís.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors