Compartir

El passat mes d’abril, Allianz i el campió del món de MotoGP Marc Márquez van posar en marxa la iniciativa solidària conjunta Laps for Life 93 que busca contribuir a la societat a través de projectes relacionats amb la salut o la seguretat viària.

En aquesta línia, Allianz i Marc Márquez et necessiten per al proper projecte de Laps for Life 93: lluitar contra la fam. Cal tenir en compte que en els mesos d’estiu moltes famílies continuen acudint a entitats socials per rebre ajuda alimentària, amb el handicap que els nens ja no van a l’escola i no tenen assegurada un àpat equilibrat.

Volem estendre la lluita contra la fam a tot el país i és aquí on és imprescindible la teva col·laboració. Hem col·locat a la nostra oficina un punt de recollida “Laps for Life 93 contra la Fam” i t’animem a que vinguis i col·laboris en aquest campanya amb aliments bàsics (no peribles) com pasta seca, arròs, oli, llet, llet de continuació, potets, llegums o conserves. Tot el que recollim serà lliurat al Banc d’Aliments.

Pots sumar-te a lluitar contra la fam juntament amb Allianz i Marc Márquez entre el 29 de juny i fins al 20 de juliol. Et recordem que estem a la Gran Via Jaume I, 14, baixos, de Girona, i que el nostre horari d’atenció al públic durant aquests dies serà de dilluns a dijous, de 9 a 13:45 i de 15:30 a 19:00 h. i els divendres, ininterrompudament, de 8 a 14:30 h

Comptem amb tu perquè la campanya Laps for Life 93 contra la Fam sigui un èxit i junts posem el nostre granet de sorra per donar suport a aquesta causa. Amb tu segur que ho aconseguirem!

administracions2

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors