Compartir

S’ha produït un nou ciberatac a un sector d’activitat de primera necessitat com són les farmàcies. L’atac ha tingut lloc aquests darrers 5 dies provocant alteracions en els subministraments de medicaments.

El distribüidor Alliance Healtcare, va reconèixer que dies enrere tenien problemes en els seus programes informàtics.

SOLUCIONS:

A mesura que evolucionem tecnològicament, més àmplia és la circulació de les nostres dades com a particulars, com a professionals o com empresaris, deixant-les exposades a les mans dels pirates informàtics.

Les entitats asseguradores estan invertint grans esforços econòmics i de desenvolupament en bases de dades per tal de garantir la nostra tranquil·litat i poder recuperar privacitat en cas d’atac informàtic.

Són motius prou preocupants i suficients, per a que nosaltres com a professionals del sector assegurador, vetllem per la vostra tranquil·litat. Us volem assessorar i oferir les millors cobertures en pòlisses de ciberatacs.

 

No dubteu en contactar amb nosaltres i us farem un estudi sense cap cost ni compromís si adreceu un mail a albertvalls@rm-assessors.cat. o truqueu al 972 208 258.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors