Compartir

El 21 de gener del 2021 s’acabaria el termini per a reclamar la devolució de les despeses derivades de clàusules abusives en els préstecs hipotecaris.

Encara que no es tracta d’una qüestió pacífica, donat que en relació a la mateixa hi ha opinions divergents, el passat 17 de novembre el Ministeri de Consum va publicar una nota informativa sobre el temps que tenen els consumidors per a reclamar les despeses satisfetes en virtut de clàusules declarades abusives en els contractes d’hipoteca.

El termini per a demanar la devolució seria de CINC ANYS a partir del moment en que el consumidor hagués tingut coneixement de caràcter abusiu de la clàusula de l’escriptura d’hipoteca que l’obligava a pagar unes despeses que no li corresponien.

Com sigui que el dia 21 de gener del 2016 es va fer pública la sentència del Tribunal Suprem que declara el caràcter abusiu de les clàusules que obliguen al consumidor a pagar despeses que en realitat haurien de ser a càrrec de l’entitat financera, el còmput dels CINC ANYS s’iniciaria el dia 21 de gener del 2016 i finalitzaria el pròxim 21 de gener del 2021.

Ens podeu trucar al 972426004, 972208258 o enviar un correu electrònic a juridic@rm-assessors.cat i us informarem de forma totalment gratuïta i sense compromís

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors