Compartir

A partir del dilluns, 21 de desembre, els bars i restaurants sols podran obrir al públic 2 hores per servir els esmorzars i 2,5 h. per servir els dinars.

 

En el DOG d’avui s’ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/3354/2020, de 19 de desembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Recomanem una lectura atenta de la disposició donades les moltes excepcions que inclou. Destaquem el següent:

Tancament perimetral: El confinament serà comarcal durant tota la setmana però els integrants de la “bombolla de convivència” podran viatjar més enllà de la comarca on tinguin el seu domicili habitual per visitar familiars o anar a una segona residència, hotel o casa rural. Entre el 23 de desembre i el 6 de gener els desplaçaments fora de la comarca s’hauran de justificar amb una declaració autoresponsable.

Toc de queda: El toc de queda seguirà a les 22 h. amb les següents excepcions:

  • Nits de Nadal i de Cap d’Any: 1 de la matinada.
  • Nit de Reis: 23 h.

 

Reunions familiars: Màxim de 6 persones, ampliable fins a 10 persones el dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener.

Bars i restaurants:

  • Obertura al públic: De les 7:30 a les 9:30 h. del matí per servir esmorzars i de la 13 a les 15:30 h. de la tarda per servir dinars.
  • Servei de sopars: Sols per emportar, de les 19 a les 22 h. Excepció: les àrees de serveis podran servir sopars als transportistes i els hotels podran servir sopars als hostes.
  • Màxim 4 comensals per taula, tret que siguin de la mateixa bombolla. Excepció: àpats dels dies festius i de les nits del 24 i 31 de desembre i el 5 de gener: Fins a 6 persones per taula de com a màxim 2 bombolles de convivència

 

Comerç i serveis: Es mantenen les restriccions actuals sense canvis, però no podran obrir:

  • Gimnasos. Excepte els situats en centres comercials.
  • Restaurants dels centres comercials.

Som gestors administratius. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a info@rm-assessors.cat.

 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors