Compartir

El Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) ha fallat avui a favor dels clients en el cas de les indemnitzacions de les clàusules sòl de les hipoteques. Les entitats hauran de tornar tot el que els clients han abonat de més durant tota la vida del préstec i no només a partir del 9 de maig de 2013, com va fixar el Tribunal Suprem.

Segons publica avui el diari Expansión, l’impacte total per la banca espanyola es situa entre 3.000 i 7.500 milions d’euros i la magnitud per entitats pot arribar a ser d’uns 1.815 milions d’euros pel BBVA i de 750 milions d’euros per La Caixa

Depenent de les condicions de cada hipoteca, l’import a retornar als clients pot arribar a ser d’uns 5.000 euros per cada 100.000 € de capital i any.

Es considera que a Catalunya hi ha uns 400.000 afectats i es recomana que consultin els seus advocats, donat que cada cas es diferent, i que utilitzin la via judicial.

rmassessors6

Som advocats. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 004 o per correu electrònic adreçat a alguna de les nostres advocades: martaromaguera@rm-assessors.cat; o cristinaromaguera@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors