Compartir
blog advocats7 girona i figueres | RM Assessors

El legislador ha arribat a la conclusió de que el fet que l’economia estigui indexada (que els valors siguin revisats automàticament en funció d’un índex), no es bo en una economia desenvolupada con la nostra.

Per això, en la La Llei 2/2015, de 30 de març, que ha entrat en vigor el passat 1 d’abril, ha adoptat un seguit de mesures de desindexació de l’economia.

Pel que fa al sector privat, les mesures afecten a qualsevol contracte formalitzat entre particulars i, de forma molt concreta, afecta als contractes d’arrendament d’habitatges i d’arrendaments rústics.juridica2

Les mesures adoptades son les següents:

  • La renda o el preu podrà ser revisat cada any en funció del que hagin pactat les parts, però a falta de pacte la renda o el preu no es podrà revisar.
  • En el cas que les parts hagin pactat la revisió de la renda o del preu, però sense indicar quin serà l’índex de referència, s’aplicarà l’índex de garantia de competitivitat (Es un índex que cada mes publica l’Institut Nacional d’Estadística, que no pot ser inferior al 0% ni superior al 2%)

Som assessors jurídics i administradors de finques. Ens podeu consultar sense compromís a info@rm-assessors.cat o trucant al 972 208 258

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors