Compartir

Si sou un dels molts afectats per la compra d´accions del banc popular teniu possibilitats de recuperar la inversió que us diuen que heu perdut.

Recentment estan sortit sentències de les primeres reclamacions efectuades per alguns afectats i que son favorables als mateixos.

Volem destacar la sentència dictada per un Jutjat de Oviedo el dia 16 d´abril que declara la nul·litat d’una compra d’accions del Banc Popular efectuada per un particular després de l´ampliació de capital de l´any 2016 i condemna al Banc a restituir la suma invertida més interessos i costes.

El jutjat considera que la informació pública que va donar el banc no reflecteix la comptabilitat real de l´entitat que era molt més dolenta. Diu que l´entitat va incomplir les seves obligacions legals fixades en la Llei del mercat de Valors.

Per aquest motiu, la Magistrada va considerar que el particular que havia comprat les accions tenia el consentiment viciat i que si hagués rebut una informació correcta no hauria comprat les accions, motiu pel qual tenia dret a recuperar tot el capital que havia invertit en les accions del Popular.

Podeu consultar-nos sense compromís i estudiarem el vostre cas concret.

Som advocats. Telèfon de contacte 972426004. 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors