Compartir
Saps que pot ser podries recuperar entre un 10 i un 15% del preu d’adquisició del vehicle tant si el vas comprar com a particular o empresa o autònom?

Des del passat 20 d’abril de 2021, el Tribunal Suprem està emetent sentències en les que declara que diversos fabricants estan implicats dins d’un càrtel i els confirma les sancions imposades per la Resolució de la Comissió Nacional del Mercat de la Competència (CNMC) del 28 de juliol de 2015.

En aquestes Sentències, l’Alt Tribunal declara l’existència d’un intercanvi d’informació que va provocar, entre d’altres efectes, un sobrecost en la compra de vehicles de determinats fabricants entre els que es troben els següents contra els que encara es possible reclamar dins de termini: BMV, Mercedes-Benz, Honda, Hyundai, Citroën, Peugeot, Kia, Chevrolet, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Chrysler, Jeep, Dodge, Toyota, Lexus, Nissan, Renault, Volvo, Ford, Mitsubishi i Opel. En definitiva, es conclou la procedència d’indemnitzacions d’entre un 10 i un 15 per cent sobre el cost del vehicle en funció de les circumstàncies de cada cas.

En resum, a conseqüència d’aquelles sentències, molts consumidors que varen adquirir un vehicle de les marques senyalades entre 2006 i 2013 podran reclamar una indemnització pels danys i prejudicis soferts en entendre que els clients es varen veure perjudicats tant en preu com en la qualitat del producte

Cotxe

Si vols que analitzem el teu cas, i valorem si pots ser un dels consumidors afectats, no dubtis a contactar amb nosaltres al 972208258 o juridic@rm-assessors.cat

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors