Compartir

El proper dia 8 de març hi ha convocada una vaga per reclamar la igualtat d’oportunitats i drets entre homes i dones. La vaga està convocada per moltes de les organitzacions, associacions estatals, autonòmiques i locals que conformen el Moviment feminista d´Espanya.

De moment no està clara la durada que tindrà ni si finalment es desconvocarà. Sembla ser que podria ser de dues hores però en aquest moments no ens consta que estigui confirmat.

Recordem quines son les conseqüències de les vagues en matèries laboral i de la Seguretat Social:

  • Si l´empresa no tanca i son els treballadors els que decidissin acollir-se a la vaga: L’empresa podrà descomptar el salari corresponent al temps de vaga dels treballadors que s’haguessin acollit al dret de vaga i ho haurà de notificar en el termini de 5 dies a la Tresoreria de la Seguretat Social, per tal de deixar de cotitzar a la Seguretat Social pel salari corresponent al temps de vaga.
  • Si l’empresa decidís tancar: En aquest cas ve obligada a pagar als seus treballadors el salari corresponent com si haguessin treballat i també ha de satisfer les quotes de la Seguretat Social.

Som assessors laborals i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 426 083, o per correu electrònic adreçat a alguna de les nostres assessores laborals: rosaclara@rm-assessors.cat.; o montsepla@rm-assessors.cat.

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors