Compartir

En el BOE del 12 d’abril, s’ha publicat l’Ordre SND / 340/2020, de 12 d’abril, que va entrar en vigor el mateix diumenge dia 12, per la qual es suspenen determinades activitats relacionades amb la construcció per risc de contagi de coronavirus. Destaquem el següent:

Obres de construcció que han de quedar suspeses fins a nova ordre: Aquelles que s’estiguin fent en un immoble en el que es trobin persones no relacionades amb l’obra i que per tenir-hi la residència o per raó de treball o d’altres, puguin interferir en l’execució de l’obra, amb el moviment de treballadors i amb el trasllat dels materials.

Obres de construcció que no han quedat suspeses i poden continuar:

  • Noves construccions, quan no hi hagi altres persones alienes a l’obra o a l’edifici afectat.
  • Quan es pugui dividir l’edifici perquè els treballadors de la construcció estiguin en una part i la resta de persones en una altra, separats i sense contacte.
  • En el cas de reparació d’avaries urgents.

Tasques de vigilància de les obres: En tot cas es permetrà seguir fent les tasques de vigilància encara que les obres estiguin suspeses.

Som assessors laboral i de la Seguretat Social. Consulteu-nos sense compromís trucant al 972 208 258, o per correu electrònic adreçat a les nostres assessores: rosaclara@rm-assessors.cat, o, montsepla@rm-assessors.cat. 

"*" indicates required fields

Compartir

Desplaça cap amunt
Obrir xat
Neccesita ajuda?
RM Assessors